Closed Tyler_Liang's question

Status
Not open for further replies.

Kevin Slash

Snitch
Joined
Jan 28, 2015
Messages
383
Reaction score
86
Question

In-Character Name:
Tyler_Liang​

Service:
SA:MP​

Question:
So my PING is in the range of 90-200
Which is good.
And my FPS is always in the range of 70-100.
Which is also good.
But my game always loses connection, and I always get desynced, and see all the players AFK, and the games always makes me relog so I can see players, and that happens often to me, and this gets me pissed off like shit.

Can someone help?​
 
Joined
Sep 25, 2014
Messages
4,803
Reaction score
962
Do you use any modifications? Some of them can cause havoc in your game.
Even though your ping is decent, what you are reporting seems like lag spikes. Probably got to do with sudden usage of the net (like watching a short video, etc) Do you share your net connection with someone?
 

Anubis Guardiao

Street Cat
Joined
Sep 2, 2013
Messages
889
Reaction score
418
ye luke is right maybe u have some mods for weps check u cleo folder or donwload folder dele all of them !!
 

Kevin Slash

Snitch
Joined
Jan 28, 2015
Messages
383
Reaction score
86
I use some mods for Effect.fxp and effectsPC.txd, timecyc.txd and I don't have CLEO. I have s0beit installed maybe is that why the game does that, and yes I always listen to Youtube videos while playing.
So tell me how I can fix the game.
 

Anubis Guardiao

Street Cat
Joined
Sep 2, 2013
Messages
889
Reaction score
418
I use some mods for Effect.fxp and effectsPC.txd, timecyc.txd and I don't have CLEO. I have s0beit installed maybe is that why the game does that, and yes I always listen to Youtube videos while playing.
So tell me how I can fix the game.
u ram u crafix cart hardic !!
 

Kevin Slash

Snitch
Joined
Jan 28, 2015
Messages
383
Reaction score
86
But my FPS is good so that means I am not doing anything wrong so I think I am good. My graphics card is AMD Radeon
 

Niel

Retired Admin
Joined
May 12, 2014
Messages
14,405
Reaction score
2,046
Delete all your mods and CLEO, if that doesnt work, then try to reinstall your GTA also SA-MP.
 

Bodan_Hawk

Banned
Joined
Sep 14, 2014
Messages
251
Reaction score
14
Delete all of your MODS CLEOS if it's doesnt so reinstall ur GTA SA and SAMP in Different Location i hope it will Work.
 
Status
Not open for further replies.