Answered Turco_Boz's question

Status
Not open for further replies.

Turco

L.S.P.D
Joined
Apr 18, 2017
Messages
851
Reaction score
1,188
Question

In-Character Name:
Turco_Boz​

Service:
SA:MP​

Question:
how to set this command to "space"? (sprint bind)

LCTRL::
Loop
{
if not GetKeyState("LCTRL", "P")
break

Sleep 20
Send {space down}
Sleep 20
Send {space up}
}
Return = 1
Return

write full command pls, so i can copy paste.

thank you...​
 

Sam`

Banned
Joined
Apr 8, 2016
Messages
1,183
Reaction score
544
Hello Turbo,Follow these Steps,And your sprint Bind will work.
  • First goto this link,I've listed below.Download Autohotkey.
https://autohotkey.com/download/1.1/AutoHotkey_1.1.25.02_setup.exe
  • After this Right Click on Auto hotkey script,And the menu will appear,Select the "Edit Script" Option
  • Notepad will appear,Then paste the script you listed above.and save it ((Ctrl+ S)).
  • After all these steps Double click on auto hot key script.And A "H" Mark will appear.
  • Then Log into game and For run Use " Left Ctrl " Instead of Space.
 

Turco

L.S.P.D
Joined
Apr 18, 2017
Messages
851
Reaction score
1,188
i already use binds mate, just i cant use sprint bind on space. i use leftctrl for it.
 

Sam`

Banned
Joined
Apr 8, 2016
Messages
1,183
Reaction score
544
i already use binds mate, just i cant use sprint bind on space. i use leftctrl for it.
Oh,I think you can't use sprint bind on space,Only in Left ctrl .
 

OlafDonelly

BolleSjon!
Hippie Pipe Plumbers
Old School 2013
Joined
Nov 21, 2013
Messages
1,183
Reaction score
413
Sprintbind cant be made for spacebar, its either windows key, caps lock or control.

According to my experience
 
Last edited:

Jugger Waltz

Good Fella
Joined
Apr 10, 2015
Messages
253
Reaction score
18
space bar for sprint bind

$Space::
Loop
{
if not GetKeyState("Space", "P")
break

Sleep 10
Send {space down}
Sleep 10
Send {space up}
}
Return = 1
Return
 

OlafDonelly

BolleSjon!
Hippie Pipe Plumbers
Old School 2013
Joined
Nov 21, 2013
Messages
1,183
Reaction score
413
space bar for sprint bind

$Space::
Loop
{
if not GetKeyState("Space", "P")
break

Sleep 10
Send {space down}
Sleep 10
Send {space up}
}
Return = 1
Return
Sure this works?
 

OlafDonelly

BolleSjon!
Hippie Pipe Plumbers
Old School 2013
Joined
Nov 21, 2013
Messages
1,183
Reaction score
413
Thank you for your answer @Jiren

Locked and moved.
 
Status
Not open for further replies.