Closed Sor_Lits's question

Status
Not open for further replies.
S

Sor Greco

Question

In-Character Name:
Sor_Lits​

Service:
SA:MP​

Question:
Help! insted of opening samp is opening Sanadreas what should a do
please dont tell me to use launcher that shit dosent work i tired.​
 

Melvin_Reggal

Senior Administrator
Senior Helper
Assistant Helper Manager
Junior Helper
Old School 2013
Beta Tester
Joined
Dec 8, 2013
Messages
3,382
Reaction score
450
Awards
2
You did downgrade the game to version 1?
reply please so I can be more acknowledgedetails.
 
Joined
Nov 22, 2015
Messages
176
Reaction score
15
you still need to downgrade your GTA, Your can only play on Version 1.
It's not needed to use the launcher to get this fixed. I can see that because there is no .exe of gta in your files. go to sa-mp.com > Downloads > Third party patch.
tell me if this fixed it.
try this guide.
 

Melvin_Reggal

Senior Administrator
Senior Helper
Assistant Helper Manager
Junior Helper
Old School 2013
Beta Tester
Joined
Dec 8, 2013
Messages
3,382
Reaction score
450
Awards
2
http://sa-mp.com/download.php
Go to this link > Download the third party patch > Use it on your GTA San Andreas and it should be fixed! Otherwise feel free to contact me on TS3 and I will help you with Teamviewer.
 
Joined
Jun 1, 2013
Messages
3,665
Reaction score
558

Use this link: http://www.sa-mp.com/download.php and download the ''THIRD-PARTY PATCH'' Once you've done that i should be fixed.

If you need anything else please don't hesitate to make another question or send me a private message.

Regards,
Helper Team | Lawless Roleplay
[Jacob Santo] - [Senior Helper]

 
Status
Not open for further replies.