Question Sieto_Variez's question

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 21, 2014
Messages
744
Reaction score
335
Question

In-Character Name:
Sieto_Variez​

Service:
SA:MP​

Question:
Well basically Sometimes when my game Crashes / Closes , i cant log back in, it will just show me that the server is not responding. i tryed almost everything
Any ideas how to solve this? i had this before and i have no idea what i done.
Thanks​
 
Last edited:

HankS

Faction Leader
Old School 2014
Joined
Jun 29, 2014
Messages
4,757
Reaction score
1,485
Level
1
Awards
5
Restart your router.

Sent from my SM-G530F using Tapatalk
 
Joined
Dec 21, 2014
Messages
744
Reaction score
335
Restart your router.

Sent from my SM-G530F using Tapatalk
I tryed restarting my router , Uninstalling the game , samp , restarted my pc as well , turned off fire wall completely (even on the advanced options section, i turned everything off)
 

HankS

Faction Leader
Old School 2014
Joined
Jun 29, 2014
Messages
4,757
Reaction score
1,485
Level
1
Awards
5
Hello, again. You can try thd following;

- Run SA-MP as an administrator and try again
- Check if you have the latest samp version
- Add the other IP address of the server

Sent from my SM-G530F using Tapatalk
 
Joined
Dec 21, 2014
Messages
744
Reaction score
335
Hello, again. You can try thd following;

- Run SA-MP as an administrator and try again
- Check if you have the latest samp version
- Add the other IP address of the server

Sent from my SM-G530F using Tapatalk
I tryed this ages ago , and when it shows me that lawless is down , H**izon rp wont respond either

Thanks
 

HankS

Faction Leader
Old School 2014
Joined
Jun 29, 2014
Messages
4,757
Reaction score
1,485
Level
1
Awards
5
You've mentioned that you disabled your firewall, maybe try to add SA-MP as an exception in there, also in your antiviruses firewall.
 

Abdu Popz

Snitch
Joined
Aug 26, 2014
Messages
375
Reaction score
104
- Run SA-MP as an administrator and try again
- Check if you have the latest samp version
- Add the other IP address of the server
I
You've mentioned that you disabled your firewall, maybe try to add SA-MP as an exception in there, also in your antiviruses firewall.
Think this may solve ur issues.
 
Joined
Dec 21, 2014
Messages
744
Reaction score
335
You've mentioned that you disabled your firewall, maybe try to add SA-MP as an exception in there, also in your antiviruses firewall.
Already done , i think its hopeless now
 
Status
Not open for further replies.