Answered Shadow_Play's question

Cube

New Playa
Joined
Sep 18, 2014
Messages
90
Reaction score
32
Question

In-Character Name:
Shadow_Play​

Service:
Other​

Question:
Hello sirs. I got tired of capturing 74GB videos in 1hrs with fraps and i want to move on Shadowplay. Lots of ppl supported me this feature, but i have problem with it

This window shows up when i'm trying to run shadowplay installed.
i tried to search for REQUIRED FILES on nvidia.com but didn't understand anything. Can any Shadow Player help me??
so i can ban hackers like Lrizz Devil
i know Jaim kappa is good with it some1 tag him​
 

Kraff

Old School 2013
Joined
Apr 23, 2013
Messages
2,890
Reaction score
1,428
I suppose that you have nvidia graphic card,

I've never encountered this problem and I've been using this software for the past year.

1.Re-download the .exe file from nVidia's site
2.Install the file as an admin
3.Some people say that you should disable your anti-virus while installing (Not sure why though)
 

Cube

New Playa
Joined
Sep 18, 2014
Messages
90
Reaction score
32
I suppose that you have nvidia graphic card,

I've never encountered this problem and I've been using this software for the past year.

1.Re-download the .exe file from nVidia's site
2.Install the file as an admin
3.Some people say that you should disable your anti-virus while installing (Not sure why though)
Thanks my man, this sh1t worked, but now i can't start shadowplay due to this

So i have no chance to use it?
 

Jazzy

Old School 2013
Joined
Apr 27, 2013
Messages
4,883
Reaction score
1,223

Helper Team - Lawless Roleplay

Explanation:
Questioner has resolved the issue.

Be more optimist Cynthia. I fixed this...


If you need anything else please don't hesitate to make another question or send me a private message.
- Question Answered, moved to answered section.

Best Regards,
[Jazzy Thomax - Assistant Helper Manager]