1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Welcome Guest, please to gain full access to the Lawless Roleplay Community.
  3. NEW Donation Store now open!



    Click here to read more...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ronxd

    ronxd Hard-ass

    Joined:
    Nov 28, 2017
    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    181
    Location:
    Egypt
    Character Name:
    Ron_Weasly
    Question

    In-Character Name:
    Ron_Weasly​

    Service:
    Other​

    Question:
    Bandicam doesn't even record the game,
    any fix for that, googled and nothing worked.​

     
  2. Sofia.

    Sofia. Retired Admin Beta Tester

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    355
    Location:
    Ventures
    Character Name:
    Sofia_Howard
    Alright, what is the issue? The recorder is not working or the recordings are not playable?
     
  3. Ericson Howard

    Ericson Howard Hard-ass

    Joined:
    Nov 30, 2017
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    260
    Location:
    Egypt
    Character Name:
    Ericson_Howard
    The game crashes when he tries to record..
     
  4. Sofia.

    Sofia. Retired Admin Beta Tester

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    355
    Location:
    Ventures
    Character Name:
    Sofia_Howard
    Send me the Crash Code or Logs.
     
  5. ronxd

    ronxd Hard-ass

    Joined:
    Nov 28, 2017
    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    181
    Location:
    Egypt
    Character Name:
    Ron_Weasly
    he is wrong lol, the record isn't playable
     
  6. Tyrese Wrzosek³

    Tyrese Wrzosek³ [IMG][IMG]

    Joined:
    Oct 27, 2016
    Messages:
    416
    Likes Received:
    108
    Character Name:
    Tyrese_Wrzosek
    1. Choose 'Game Recording' mode and start the recording target. ...
    2. Click the 'Record' button or press the hotkey (F12) to start the recording.
    3. Click the 'Stop' button (◼) or press the hotkey (F12) to complete the recording.
    first you could try to change your recording settings (especially the video format settings) - just play around a bit, maybe it helps.

    Try other quick solutions, like running bandicam as administrator, disabling your firewall and then trying to run bandicam and so on.

    I unfortunately can't give you more, because there is not much information you gave either.

    Or i suggest is sign up a account for bandicam to make easy way to record your game.

    Otherwise I wish you luck and best regards,
    Tyrese Wrzosek.
     
    • Informative Informative x 1
  7. Sofia.

    Sofia. Retired Admin Beta Tester

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    355
    Location:
    Ventures
    Character Name:
    Sofia_Howard
    How does signing up an account is related to the problem?
     
  8. Tyrese Wrzosek³

    Tyrese Wrzosek³ [IMG][IMG]

    Joined:
    Oct 27, 2016
    Messages:
    416
    Likes Received:
    108
    Character Name:
    Tyrese_Wrzosek
    Anyways it's just my suggestion. Cuz i already experience this before and i decide to signed up because sometimes my records aren't playable.
     
  9. Dean.

    Dean. Street Cat

    Joined:
    Sep 7, 2013
    Messages:
    859
    Likes Received:
    510
    Location:
    Greece
    Character Name:
    dean_levi_janko_Gagee
    I'd suggest you to turn off all overlays that open with your game,just like discord.Most of the times discord or geforce overlays auto-minimizing your game in order to increase your fps and since gta sa is an old game it makes it crash.
     
  10. Billyツ

    Billyツ Playa-Hater

    Joined:
    Aug 6, 2018
    Messages:
    112
    Likes Received:
    5
    Location:
    In God's Will.
    Character Name:
    Billy_S_Lucille
    I'd suggest to Unistall Banidcam and install.Or Try anyother recorder Like FBX or OBS.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page