1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Welcome Guest, please to gain full access to the Lawless Roleplay Community.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lat

    Lat Junior Administrator L.S.F.M.D Old School

    Joined:
    Nov 10, 2017
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,083
    Location:
    India
    Character Name:
    Lat_X_Howard
    Question

    In-Character Name:
    Lat_X_Howard​

    Service:
    SA:MP​

    Question:
    Alright so I just logged in game today and my monitor gave me a message like this:

    I have the same resolution for my computer display.
    Any solutions guys?
    I can log in, but I cannot see the game, others can see me.
     
  2. tyrone howard.

    tyrone howard. Multimedia L.S.F.M.D

    Joined:
    Nov 29, 2018
    Messages:
    220
    Likes Received:
    32
    Location:
    Albania
    Character Name:
    Tyrone_Howard
    Hello @Lat ,
    Through some browsing on google,i have managed to find some fixes for this error.For this error,there are 3 fixes
    Try:
    • Changing your monitor settings
    • Updating your graphics drivers
    • Boot your computer in Low Resolution mode

      Take a look at this article,which explains every step on how to do these fixes.Click the link (here) for that.The guide is for Windows 10,as well as Windows 7.

      I hope this helps,
      Tyrone Howard.
     
    Last edited: Jun 8, 2019
  3. dave_garcia

    dave_garcia Jefferson Folk Huslters East Side Ballas

    Joined:
    Jul 10, 2017
    Messages:
    190
    Likes Received:
    8
    Location:
    Computer
    Character Name:
    Rik_L_Woods
    there's way to solve your problem, change your monitor! thats good solution! i solved the problem :D
     
  4. Lat

    Lat Junior Administrator L.S.F.M.D Old School

    Joined:
    Nov 10, 2017
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,083
    Location:
    India
    Character Name:
    Lat_X_Howard
    My monitor is the latest Dell one. I cant change again bro.
     
  5. dave_garcia

    dave_garcia Jefferson Folk Huslters East Side Ballas

    Joined:
    Jul 10, 2017
    Messages:
    190
    Likes Received:
    8
    Location:
    Computer
    Character Name:
    Rik_L_Woods
    bro u can ask some Professional,
     
  6. John_Stoglin

    John_Stoglin L.S.P.D

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    314
    Likes Received:
    44
    Character Name:
    John_Stoglin
    @Lat Question solved?
     
  7. Venos Ramirez

    Venos Ramirez Latin Kingz Los Santos Rifa

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    148
    Likes Received:
    11
    Character Name:
    Ramirez
    It happens due to resolution, I think your LCD resolution is higher than of your LCD limit.
    You just have to press the LCD's button "Auto adjust" this problem will be resolved.
     
  8. Markyy

    Markyy Junior Helper F.B.I Old School

    Joined:
    Dec 17, 2016
    Messages:
    305
    Likes Received:
    79
    Location:
    Phi Phi Island
    Character Name:
    HOT_GIRL
    @Lat Solved ? If not I have other solution for you.
     
  9. Lat

    Lat Junior Administrator L.S.F.M.D Old School

    Joined:
    Nov 10, 2017
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,083
    Location:
    India
    Character Name:
    Lat_X_Howard
    Yeah solved guys.
    Thank you everyone.
     
  10. Venos Ramirez

    Venos Ramirez Latin Kingz Los Santos Rifa

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    148
    Likes Received:
    11
    Character Name:
    Ramirez
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page