1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Welcome Guest, please to gain full access to the Lawless Roleplay Community.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RickTyson

    RickTyson Mark

    Joined:
    Jan 1, 2014
    Messages:
    542
    Likes Received:
    55
    Character Name:
    Tyson
    Question

    In-Character Name:
    Hmmmm​

    Service:
    SA:MP​

    Question:
    http://m.imgur.com/4YlYMDr , GTA problem when I try to open folder, anyone can help​

     
  2. Wazz

    Wazz Banned

    Joined:
    Sep 7, 2014
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    w.cs???1?1?1?1
     
  3. RickTyson

    RickTyson Mark

    Joined:
    Jan 1, 2014
    Messages:
    542
    Likes Received:
    55
    Character Name:
    Tyson
    Sbw.cs ........ anyone can help me and don't worry about my desktop
     
  4. Wade R Kennedy

    Wade R Kennedy Head Administrator

    Joined:
    Aug 4, 2014
    Messages:
    3,273
    Likes Received:
    383
    Character Name:
    Wade_R_Kennedy
    Try opening the game from the folder itself not the shortcut.
     
  5. RickTyson

    RickTyson Mark

    Joined:
    Jan 1, 2014
    Messages:
    542
    Likes Received:
    55
    Character Name:
    Tyson
    Well its on a flash drive saying shortcut, how to avoid shortcuts
     
  6. Wade R Kennedy

    Wade R Kennedy Head Administrator

    Joined:
    Aug 4, 2014
    Messages:
    3,273
    Likes Received:
    383
    Character Name:
    Wade_R_Kennedy
    Oh, flash drive. Well in that case, make sure your flash drive is connected/plugged to/in your PC.
     
  7. RickTyson

    RickTyson Mark

    Joined:
    Jan 1, 2014
    Messages:
    542
    Likes Received:
    55
    Character Name:
    Tyson
    Sir, of course it is plugged, my GTA folder is on the flashier, saying shortcut, how to make it a original folder
     
  8. Wade R Kennedy

    Wade R Kennedy Head Administrator

    Joined:
    Aug 4, 2014
    Messages:
    3,273
    Likes Received:
    383
    Character Name:
    Wade_R_Kennedy
    You can't change a shortcut to a folder directly. Here's what to do, right click on the shortcut > properties > Target, copy the path right next to it. Let's say for example that path you got was "E\Grand Theft Auto: San Andreas\samp.exe", you'll have to open My Computer or the file explorer > Go inside drive E > Go inside the folder Grand Theft Auto: San Andreas > And launch samp.exe directly from there, no shortcuts. This was just an example, the path will have to be replaced with the one you got from the "Target".
     
  9. RickTyson

    RickTyson Mark

    Joined:
    Jan 1, 2014
    Messages:
    542
    Likes Received:
    55
    Character Name:
    Tyson
    But, it says find it and I can't see it when I'm looking to connect GTA to go on samp
     
  10. Jordan

    Jordan

    Joined:
    Sep 3, 2013
    Messages:
    2,588
    Likes Received:
    1,121
    Location:
    Wales, United Kingdom
    Character Name:
    Jordan_Capone
    Try and find your gta_sa.exe then remake the shorcut

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page