Closed Help needed

Gunna

Banned
Joined
May 9, 2015
Messages
348
Reaction score
33
well I have a problem. When I shoot bots I crash. But this isn't for lawless. Anyone know to fix this? Shooting bots and not crashing?
 
Joined
Sep 20, 2015
Messages
3,507
Reaction score
2,334
Try to reinstall your gta san andreas or uninstall some mods..
 

Gunna

Banned
Joined
May 9, 2015
Messages
348
Reaction score
33
No anyone got like A link to stop this bs
 
Joined
Dec 12, 2014
Messages
298
Reaction score
55
Hello,
This happened to my on my PC. Try and put all your settings low. E.g graphics ect.
 
Joined
Dec 21, 2014
Messages
744
Reaction score
335
This happend to me when i had sound mods , just lower the audio if you face the same problem i did
 

Tyler

New Playa
Joined
Apr 17, 2013
Messages
51
Reaction score
21
Just reinstall your GTA and try it with a clean one. Probably one of your mods cause this issue.
 
  • Like
Reactions: Jamie

LordIan

Playa-Hater
Joined
Jul 25, 2015
Messages
149
Reaction score
24
Hello there,

This happened to me once.
The problem may be one of the following,
1- it may be caused by your mods remove them.
2- Your GTA may be cracked and not the original one.
3- Your PC is vary slow.

So how to fix this?
1- You should download Models folder and Audio folder by the following link:((http://www.mediafire.com/download/ddrje46rcrad97t/GTA+-+San+Andreas.rar)) and replace them with the current one's.
2- Try removing all your Cleo file's
I hope this helps you!
Regards, Ian
 
Joined
Sep 29, 2015
Messages
448
Reaction score
211
I bet you got some additional modifications to your original GTA.The problem is not focused but its spreaded out.You have to give us more information about your installed GTA.
Did you installed CLEO?
DId you modified gta3.img?
Did you modified sounds folder?