Answered Danny_Jackon's question

Status
Not open for further replies.

George Miller

Playa-Hater
Joined
Nov 10, 2016
Messages
135
Reaction score
43
Question

In-Character Name:
Danny_Jackon​

Service:
SA:MP​

Question:
Yeah hi i don't usually ask for help on this forum much but i'm having this really annoying issue so you see i game on my laptop and sometimes i connect my second monitor let's say i'm playing gta v or any other game and i want to switch to the other screen and when i do that the game just minimizes any help?​
 



Jay Hudson

General Administrator
Advisory Committee
L.S.P.D
Joined
Mar 27, 2016
Messages
3,342
Reaction score
402
  • Like
Reactions: Comey

George Miller

Playa-Hater
Joined
Nov 10, 2016
Messages
135
Reaction score
43
If you mean connecting multiple monitors

Check your ports.
Attach the second monitor to the open port on your computer.
Follow the monitor setup wizard.
Setup the monitor manually.

Check out this website for more information


http://www.wikihow.com/Set-Up-Dual-Monitors

Alternatively check this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=siy70yHGvXc
No that's not what i meant, i know how to set it up but the problem is when i switch from my main screen to my other monitor gta minimizes
 

Klevis

The Dictator
Retired Admin
Joined
Aug 1, 2013
Messages
5,932
Reaction score
4,128
Level
1
Awards
6
Well I don't know how you made the splitscreen but I used to drag them in each monitor like a normal tab then play on fullscreen. Thats how I did it. I'm not sure that this might work but worth trying it.
 

George Miller

Playa-Hater
Joined
Nov 10, 2016
Messages
135
Reaction score
43
Well I don't know how you made the splitscreen but I used to drag them in each monitor like a normal tab then play on fullscreen. Thats how I did it. I'm not sure that this might work but worth trying it.
That's not the case i drag my browser to my second screen for example and then i pause gta on my main screen go to the second screen and click on the browser and gta just minimizes
 

Lucas

Retired Admin
Joined
Oct 20, 2013
Messages
1,624
Reaction score
709
Uh this isn't to do with GTA being in full screen therefore when u click anywhere that isn't GTA then it will minimise.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

George Miller

Playa-Hater
Joined
Nov 10, 2016
Messages
135
Reaction score
43
Uh this isn't to do with GTA being in full screen therefore when u click anywhere that isn't GTA then it will minimise.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Is there anyway to fix it because sometimes i leave gta on to farm paychecks and watch a movie or perhaps play another game
 

Melvin_Reggal

Senior Administrator
Senior Helper
Advisory Committee
Junior Helper
Old School 2013
Beta Tester
Joined
Dec 8, 2013
Messages
3,419
Reaction score
478
Level
1
Awards
6
Is there anyway to fix it because sometimes i leave gta on to farm paychecks and watch a movie or perhaps play another game
You know that you need to be in-game while untabbed to gain a signcheck?
I would just advise you to play on one screen and not more...
 

George Miller

Playa-Hater
Joined
Nov 10, 2016
Messages
135
Reaction score
43
You know that you need to be in-game while untabbed to gain a signcheck?
I would just advise you to play on one screen and not more...
I fixed it, i'm using an anti tab mod even if i press on the esc button it will give me the samp f1 help dialog close this
 
Status
Not open for further replies.