Answered Cynthia_Tucker's question

Status
Not open for further replies.

Cynthia

Retired Admin
Joined
Apr 28, 2013
Messages
2,497
Reaction score
1,727
Question

In-Character Name:
Cynthia_Tucker​

Service:
SA:MP​

Question:
Lately my samp started having some troubles, but now it just won't work.

It begin with random FPS spikes. After restarting the game, it took a shitload of time to get out of the loading screen, my resolution was all fucked up and the environment wouldnt load. As it was pretty late, I decided to call it a day.

Now when I try to log in, all that I can see is this screen:


No password box popping up, no music, just this. It's not a crash since I can use the chat and those white animated birds fly by from time to time. No mods are installed either, and the FPS counter in the top left is from using Overwolf.

How can I fix this?​
 
  • Like
Reactions: LordOfLords

HankS

Faction Leader
Old School 2014
Joined
Jun 29, 2014
Messages
4,757
Reaction score
1,485
Level
1
Awards
5
Hello,

To fix this, turn off your main router for 2-3 minutes, then turn it back on. It should connect just fine afterwards.

Sent from my SM-G530F using Tapatalk
 

Dimzy_Tribez

Retired Admin
Joined
Sep 29, 2015
Messages
1,622
Reaction score
902
does this only happen on this server? or does it happen to all samp servers
 

Cynthia

Retired Admin
Joined
Apr 28, 2013
Messages
2,497
Reaction score
1,727
Hello,

To fix this, turn off your main router for 2-3 minutes, then turn it back on. It should connect just fine afterwards.

Sent from my SM-G530F using Tapatalk
Thanks, it worked!
 
  • Like
Reactions: HankS
Status
Not open for further replies.