Closed Ahmed_Scaletta's question

Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 22, 2015
Messages
3,487
Reaction score
1,929
Question

In-Character Name:
Ahmed_Scaletta​

Service:
SA:MP​

Question:
When ever I press F8 it says unable to take a screenshot.I always have to open bandicam to take a screenshot.Any solutions for this?

PS:I tried changing the resolution as I was told in /newb

As you can see I have tried different resolutions but it doesn't work

http://imgur.com/a/PFQgB
 
  • Like
Reactions: Steve_Brock

Jazzy

Old School 2013
Joined
Apr 27, 2013
Messages
4,881
Reaction score
1,223
try changing it to MAX resolution
 

Troyy

Gangsta
Joined
Apr 16, 2013
Messages
2,089
Reaction score
626
Make sure you have a folder in documents called "GTA San Andreas User Files".
 
Joined
Oct 22, 2015
Messages
3,487
Reaction score
1,929
Make sure you have a folder in documents called "GTA San Andreas User Files".
Yes I have.Whenever I take a picture from a Camera.The photo is automatically saved in the folder "GTA San Andreas User Files" ---> Gallery
 
  • Like
Reactions: Steve_Brock

Troyy

Gangsta
Joined
Apr 16, 2013
Messages
2,089
Reaction score
626
Yes I have.Whenever I take a picture from a Camera.The photo is automatically saved in the folder "GTA San Andreas User Files" ---> Gallery
It has to be saved at the Gallery.
 
Last edited:

Martin Soprano

Head Administrator
Old School 2013
Joined
Feb 26, 2014
Messages
5,532
Reaction score
792
Level
1
Awards
5
Your folder might be full.
Your PC might have no memory left.

Try reinstalling your game.
 
Status
Not open for further replies.