Answered Abo_Begovi's question

Status
Not open for further replies.

Abo_Begovi

New Playa
Joined
Jan 30, 2016
Messages
78
Reaction score
10
Question

In-Character Name:
Abo_Begovi​

Service:
SA:MP​

Question:
Anyone know how to fix this problem
 

Abo_Begovi

New Playa
Joined
Jan 30, 2016
Messages
78
Reaction score
10
i want to screenshoot but just say this word and don't save nothing
 

HankS

Faction Leader
Old School 2014
Joined
Jun 29, 2014
Messages
4,757
Reaction score
1,485
Level
1
Awards
5
This can happen due to multiple reasons:
  • It could be that your screenshot folder is full or you have no space to save any more screenies.
  • Check if you have a folder called Screens in (Documents > GTA San Andreas User Files > Samp > Screens)
  • Check if you have 2 GTA SA userfiles folders. If you do, delete both and reinstall sa-mp.
 

Abo_Begovi

New Playa
Joined
Jan 30, 2016
Messages
78
Reaction score
10
@HankS Thnx for reply
Screenshoot folder is empty , I delete entire GTA User files , i reinstall samp
but nothing happend same problem
 

HankS

Faction Leader
Old School 2014
Joined
Jun 29, 2014
Messages
4,757
Reaction score
1,485
Level
1
Awards
5
Well, sir.
Just get a recording software like FRAPS or BANDICAM, and set the screenshot to F8.
 

Abo_Begovi

New Playa
Joined
Jan 30, 2016
Messages
78
Reaction score
10
I check GTA folder in Program files i solved problem it was a file that make this problem
Thanks for reply
 

HankS

Faction Leader
Old School 2014
Joined
Jun 29, 2014
Messages
4,757
Reaction score
1,485
Level
1
Awards
5
Yes, sir. No problem! Enjoy your features :)
Locked & Moved to answered.
 
Status
Not open for further replies.